Hlavní navigace

Názor k dotazu Jak účtujete v DE - restauraci? od František Brabec-daňový poradc - Re: jak účtujete v DE - restauraci? Můžete, já...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 2. 2013 21:35

    František Brabec-daňový poradc (neregistrovaný)

    Re: jak účtujete v DE - restauraci?
    Můžete, já třeba do materiálu dávám nářadí, nábytek, jiný drobný majetek a všechno poživatelné účtuju jako zboží (rozděluji potraviny a nápoje kvůli kontrole marže), drobnosti do režie. Taky doporučuju instruovat klienta, aby velké nákupy (Makro) nechával rozepsat na 2 doklady, abyste to nemusela rozpočítávat ručně. Použitý olej dávám jako příjem za zboží (jako analytiku), ale ostatní příjem je stejně dobrý.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).