Hlavní navigace

Názor k dotazu Potvrzení o výšši příjmu-spěchá od linas - Re: potvrzení o výšši příjmu-spěchá Tohle potvrzení vyplňuju tak,...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 3. 2013 16:50

    linas (neregistrovaný)

    Re: potvrzení o výšši příjmu-spěchá
    Tohle potvrzení vyplňuju tak, že vyplním první řádek, a ten druhý, kde jsou pohyblivé složky, bojkotuji a proškrtávám... kdybych měla vysčítávat všechno, co může být pohyblivé (příplatky so ne noc, čekačky, prémie, příplatky atd.), tak nad tím strávím stáří.
    Kolikrát žasnu, co si do těch potvrzení banky vymýšlejí. Dobré je jedno potvrzení, kde chcou průměrný čistý měsíční příjem bez přídavků na děti. Asi zaspali dobu.
    A jedna příhoda na téma potvrzení pro banku: kdysi jsem potvrzovala příjmy zaměstnanci, který byl u nás zaměstnaný půl roku, v potvrzení chtěli mmj. příjem za poslední zdaňovací období, ale to ještě nebyl náš zaměstnanec. Když si potvrzení ověřovali, tak se se mnou paní dohadovala, proč nemám potvrzené poslední zdaňovací období a nedokázala pochopit, že to prostě potvrdit nemůžu a ukončila to tím, že se teda zeptá manažerky na jejich kontrolním. To by mě zajímalo, co jí tam paní manažerka řekla :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).