Hlavní navigace

Názor k dotazu Chyba mzdové účetní od ditka - Re: Chyba mzdové účetní Dostala jsem se k odpovědím...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 11. 2016 10:53

    ditka (neregistrovaný)

    Re: Chyba mzdové účetní
    Dostala jsem se k odpovědím vás všech až teď a děkuji za ně. Začnu popořadě - účetní mi volala (jedná se o účetní agentury, která mi zprostředkovává práci u mého zaměstnavatele), že můj zaměstnavatel jí dal špatné podklady, ale hrozně blábolila, pak zase že v řádku bonusová složka mzdy byla špatně vyplněna kolonka... Pak mi hrozně děkovala, že na ní jsem slušná... no prostě dle mého názoru je to její chyba, ale dnes to ještě u zaměstnavatele ověřím.
    Vzhledem k tomu, že jsem uplynulé dva měsíce pracovala vysoko nad rámec svých povinností, opravdu jsem si naivně myslela, že jsem za to odměněna.
    V tomto měsíci mi skončil osobní bankrot (pro rýpaly, nejsem debil, který rozhazuje peníze, co nemá, jen důvěřivka, která naletěla svému partnerovi), takže si mnozí asi dovedou představit, v jaké situaci jsem, že jsem musela poplatit spoustu drobných restů... zkrátka ty peníze navíc už nemám. Netvrdím, že je nechci vrátit. Jen je prostě nemůžu vrátit najednou. Horkotěžko jsem přežila těch pět let a nemůžu si dovolit spadnout znovu do dluhů, když rozhodnutí soudu ještě ani nestihlo nabýt právní moci.
    Proto potřebuji vědět, zda v této situaci mám alespoň právo na to požádat, abych tu částku mohla splácet po menších částkách cca po dobu jednoho roku.
    Děkuji za rady.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).