Hlavní navigace

Názor k dotazu OT: Další zjednodušení byrokracie dle AB od Brabec František - Re: OT: plíživá genocida drobného podnik Ve dvaceti jsem...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 11. 2017 13:25

    Brabec František (neregistrovaný)

    Re: OT: plíživá genocida drobného podnik
    Ve dvaceti jsem byl radikál, ve třiceti umírněný, ve čtyřiceti se asi zase začínám obracet. Povinnosti se neustále přidávají, pak se jednou za čas nějaká volovina zruší (posledně zápis statutárů v živnostenském rejstříku) a tři dny to běhá na ČT24 po lince.
    Rozsah povinností i sankce za porušení jsou v zásadě pro všechny stejné - když je horní limit pokuty 10 MEGA, je i 200000 při spodní hranici. Pro ČEZ je to zisk za 26 a půl minuty, pro malou firmu jízdenka do kopru.
    Prostě - malé firmy jsou poslední ostrůvky ekonomické svobody a tak je třeba je vyhladit. Všechny je třeba nahnat do žoldu nadnárodních megakorporací a spoutat je několikageneračními hypotékami. To se to pak bude vládnout, to pak klidně můžeme zavést i tu slavnou přímou demokracii.
    Btw. v 2013 jsem volil Babiše a předpokládal, že jako self-made man (byť s pochybnou historií) bude drobné podnikání podporovat. A vono sorry jako.
    Tak - zanadával jsem si a zase makat. Hezký den;-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).