Hlavní navigace

Názor k dotazu Ochranné brýle - náklady od xy - tak si řešte bozp a nemnožte tu ty...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 1. 2020 10:26

    xy (neregistrovaný)

    tak si řešte bozp a nemnožte tu ty své nesmysly ohledně daňové uznatelnosti nákladů. a ano, v případě daňové kontroly jsou primární daňové předpisy a dř, nějaké předpisy bozp jsou až někde vzadu. a jak už tu psal FB, podle dř lze dokazovat jakkoliv jinak. ale vy jste dř neviděl ani z rychlíku. takže porušení předpisů v oblasti bozp apod. není v žádném případě důvodem k vyloučení nákladů. daň a základ daně musí být stanoven správně, tj. když si koupí podnikatel ochranné brýle a potřebuje je ke své činnosti, tak jsou prostě nákladem bez ohledu na jakékoliv vaše seznamy.
    ohledně daní je jedno, jestli se oopp přidělují na funkci či činnost, ale primární je, že slouží k …. ale to tu už bylo 100 x a vy to stále ignorujete. matete tazatele svými nesmysly, tak prostě raďte ohledně po a bozp, pro mě za mě i psaní všema deseti, prostě v tom, v čem se považujete za odborníka. ale ohledně daní nemáte ani potřebné vzdělání, ani zkušenosti, ale hlavně absolutně žádné znalosti. tady nejde o vš či sš, ale o absolutní neznalost v oblasti daní. což je u bezpečáka pochopitelné. nepochopitelné pak je, když se pasuje do role odborníka v této oblasti a bez argumentů rozporuje názor zkušených daňových poradců a dalších skutečně znalých. neuvěřitelné sebevědomí. takoví škodiči jsou nejhorší.

    a ohledně udávání - kdo sem vloni kopíroval příspěvky z úplně jiných stránek a žádal, aby např. p. Vladimír a 1234 sem neměli přístup? prostě nejen zabedněný bezpečák přesvědčený že rozumí daním, ale i "já neudávám, ale hlásit se to musí".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).