Hlavní navigace

Názor k dotazu Potvrzení o pracovní směně po 21 hod od Kara1 - Zbytečně se nabuzujete, urážíte mě a jste demagog...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 10. 2020 18:38

    Kara1 (neregistrovaný)

    Zbytečně se nabuzujete, urážíte mě a jste demagog a podléháte hysterii. Nikdy a nikde jsem nepsala, že neuznávám roušky. Ani že na nic nedbat, popíjet z jedné sklenice, scházet potajmu v hospodě apod. Nic takového. Naopak. Alergie na Prahu? Dobré :-) Ale ty zprávy o Praze takové jsou. Virus se pochopitelně šíří, ty vesnice s hodně nakaženými - kde berete tu jistotu, že tam na to zcela kašlou a vedou stejný život, jako dříve? Že někde tajně paří v hospodách? Může být, ale u nás je klid, nakažených do 10, na vesnicí naopak není taková koncentrace lidí, nechodí tady žádné procesí člověk vedle člověka jak na kolonádě, mše nejsou, hospody a sklepy zavřené. Kde berete tu jistotu, že to vesničani chytnou nedodržováním bezpečnostních pravidel, že se schází, dohromady popíjejí a hodují? Teď. Lidi z vesnice jezdí do práce do města, autobusem nebo vlakem, pak tramvají, trolejbusem... V práci taky směska lidí... Tady je ta možnost nákazy.
    A taky začíná období sezónních nemocí. Prostě si myslím, že pokud se zcela nezabarikádujem osamoceně doma, tak to dřív nebo později chytnem. Dávejme pozor, buďme ohleduplní, omezme se v něčem, to ano, ale s rozumem a bez hysterie, vždyť nejde o dýmějový mor.
    Že by byl průser na nějaké slavnosti vinobraní - nevím, dejte odkaz. Hody? Kde kdy byly naposledy hody, než se zakázalo shromažďování více lidí? U nás byly hody koncem srpna, to už je celé 2 měsíce, stárci, celá vesnice venku, 4 dny muziky pod májí a všechno, co k tomu patří. A covid se neobjevil. Až teď, po dvou měsících, teprve pomalu začíná, zatím by je člověk spočítal na prstech. To nezlehčuju, jen konstatuju.
    Tak mi, prosím, nepřisuzujte něco, co jsem nikdy netvrdila.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).