Hlavní navigace

Názor k dotazu Předčasný důchod od xy - ale jakého tvrzení? zaměstnavatel se jí zeptal, kdy...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2021 16:39

    xy (neregistrovaný)

    ale jakého tvrzení? zaměstnavatel se jí zeptal, kdy míní odejít do důchodu. to je naprosto v pořádku, není to žádná šikana ani diskriminace.
    a ty další věci, co uvádí, jsou její subjektivní pocity. výtky - určitě je ve výtce uvedeno konkrétní provinění. a vy víte, že je neopodstatněné? vždyť neuvedla (proč??) za co byly.
    sledování? mě taky "sleduje" ředitel, musím mu dávat raport co jsem udělala za práci, moji práci "sleduje" taky, patří to k jeho povinnostem. já zase "sleduji" práci svých podřízených. na základě nekonkrétního postesku radíte rovnou jít k soudu. vy byste si ten přístup nenechala líbit. ale jaký? že se zeptal kdy chce do důchodu? že jí vytýká porušení pracovních povinností? co když oprávněně? on ji "sleduje"? to ji jako šmíruje na WC, nebo jak? to pak ano, to by bylo napadnutelné. ale pokud kontroluje jak pracuje, taky ok.
    já čekala, že tu paní napíše KONKRÉTNÍ fakta, na základě kterých se domnívá, že zaměstnavatel jedná diskriminačně nebo ji šikanuje. a nic. takže jí rozhodně nejde poradit, aby se obrátila na soud. stálo by ji to nejen nervy, ale i peníze.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).