Hlavní navigace

Názor k dotazu Posudek o ztížení společenského uplatněn od Verča - Re: Posudek o ztížení společenského upla Svého času jsem...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 6. 2007 17:40

    Verča (neregistrovaný)

    Re: Posudek o ztížení společenského upla
    Svého času jsem měla také pracovní úraz. Nejdříve po roce od ukončení léčení si lze nárokovat další penízky od pojišťovny na ztížené společenské uplatnění. Nechápu, proč ale bývalá zaměstnankyně vám posílala formulář. Měla by si s ním sama dojít k lékaři, který posoudí, zda má nárok na další odškodnění. Pokud ji nárok vznikne, lékař vyplní formulář a ten si sama odešle na pojišťovnu. Zaměstnavatel ani nemusí vědět, že si o nějaké další peníze žádá a kolik obdrží. Aspoň tak to bylo v mém případě. Já měla posudek vystaven ne ošetřujícím ani svým lékařem, ale rovnou jsem se spojila se smluvním lékařem Kooperativy. Ten vypsal, já odeslala pojišťovně a ta mi jen už poslala peníze.
    Zkuste se domluvit s bývalou zaměstnankyní, proč vám formulář poslala a co od vás chce. Pokud jste řádně úraz nahlásil na pojišťovnu a už ji byl doplacen rozdíl ušlého zisku, nevidím důvod, co po vás ještě chce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).