Hlavní navigace

Názor k dotazu Slavná reforma ve zdravotnictví od xy - Re: OT Slavná reforma ve zdravotnictví ...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 1. 2008 15:13

    xy (neregistrovaný)

    Re: OT Slavná reforma ve zdravotnictví
    Pevné nervy přeji Vám i
    >sobě -:)))))))))))))

    Já si myslím, že bychom si všichni navzájem měli popřát hlavně hodně zdraví - aby nikdo lékaře nepotřeboval.
    Dnes jsem měla snahu sledovat polední debatu na ČT, ale nedodívala jsem celé - jejich argumenty jsem nějak nemohla strávit....
    Hlavně, že se budou vybírat i poplatky za děti, které se právě narodily (pokud nebudou zcela zdravé, tak stráví v nemocnici nějaký čas, což je pro rodiče hrozně stresující a navíc dostanou účet - možná na to padne velká část porodného - o to možná politikům jde, aby naštvali lidi a peníze, které milostivě dají ihned dostali zpět = přerozdělili někomu jinému). Také se domnívám, že bude mnoho soudních sporů - proč by měl někdo hradit poplatky za pobyty po nemocnicích, lázních apod., když si onemocnění nezavinil? Např. byl účastníkem dopravní nehody, kterou zavinil někdo jiný, to, že by občan vysoudil na lékařích odškodnění za jejich pochybení - tomu nevěřím (nebo jen opravdu ve velmi ojedinělých případech). Zajímavé bude také léčení při pracovních úrazech - zda se poplatky budou proplácet.
    Také jsem zvědavá, zda za preventivní kontrolu u zubaře budu platit, kterou mám v příštích dnech absolvovat (určitě se dohadovat nebudu - 30 Kč mě opravdu nepoloží, ale když takto vyberou neoprávněně poplatky od stovek, tisíců pacientů - tak už to pěkná částka je).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).