Hlavní navigace

Názor k dotazu Oprava omítky - TZ nebo oprava??? od bubu - Re: oprava omítky - TZ nebo oprava??? Pojem zateplení...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 3. 2008 18:39

    bubu (neregistrovaný)

    Re: oprava omítky - TZ nebo oprava???
    Pojem zateplení jsem použil jako příklad, protože se domnívám, že vysvětlit něco na konkrétním příkladě mi prostě připadá rozumné. Chtěl jsem pouze vyslovit názor, že rozhodující je to co je skutečně předmětem plnění - a ne jak se to nazve.
    K dokazování opravy FÚ snad jen tolik, sama faktura a na ni název provedených prací samozřejmě není jediným důkazem a pokud FÚ bude mít pochybnosti o tom, že se skutečně jedná o opravu pak Vás možná vyzve k tomu abyste prokázali, že se o opravu jednalo i jinými doklady než je jen faktura.
    Já osobně bych asi předložil smlouvu s firmou, která opravu prováděla, v této smlouvě bych měl položkový rozpočet co bude prováděno a určitě by v něm nechybělo odstranění staré omítky. Pokud by ani to nestačilo pak bych samozřejmě použil i možnosti svědků - ale to už zacházím do úplných detailů.

    Omlouvám se, že na jednoduchý dotaz odpovídám tak dlouze, ale když něco píšu tak se snažím vysvětlit i to jak jsem k mému názoru došel. Předpokládám, že pokud někomu stačí jen prostá odpověď bez podrobnějšího vysvětlení - tak si u mojich příspěvků prostě přečte jen první dvě, tři věty a dál to neřeší. Ti, kteří čtou všechno co jsem napsal pak někdy reagují vlastním příspěvkem a já jsem rád, že mám možnost se přečíst i jiné názory.


    Hezký den přeje
    bubu

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).