Hlavní navigace

Názor k dotazu Nevypovězení smlouvy v BBC fitness Praha od ABMHAA - Re: Nevypovězení smlouvy v BBC fitness P Dobrý den,...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 6. 2017 10:18

    ABMHAA (neregistrovaný)

    Re: Nevypovězení smlouvy v BBC fitness P
    Dobrý den, já mám stejný problém s BBC a to jsem to dotáhla až na stížnost u ČOI. Bohužel mají smlouvy dělané tak chytře, že opravdu členství je možné ukončit jedině ze závažných zdravotních důvodů a to nejdříve po 6m uhrazeného členství. Také jsem dokládala potvrzení od lékaře informovala je předem a reakce stejná jak píšete. Kdyby se člověk vyboural v autě a přišel o nohy, tak by Vám BBC zasílalo dopis, že dlužíte peníze ( jsou to bezohledný prasata )
    Stroje co tam mají jsou už několik let staré, x tísíckrát přemontované a že něco nefunguje, tak tím smlouvu neporušují ??!! Chodívala jsem tam v roce 2003 a stroje jsou stále stejné - nic nového !!
    Opravdu by si každý podpis smlouvy s BBC alá lichva měl dobře promyslet !!! Jak uvádíte, že je jediná šance převést smlouvu na jiného chudáka = tak to si BBC dosti protiřečí a porušují vlastní smlouvu !! Je uvedeno, že smlouva je nepřenosná a nelze ji přepsat na jinou osobu než byl člen který podepsal !! Došlo by tak k hrubému porušení smlouvy :D celkem srandovní...
    Takže pokud máte astma, omlouvám se....ale jediné vysvobození od smlouvy je asi smrt. I tak bych se bála, že by BBC ještě dlužnou částku členství vymáhalo po pozůstalých. Obraťte se také na ČOI - mají sídlo ve: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2, tel: 296 366 284.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).