Re: paušál na automobil 4000,-
Kde jste vzala informaci, že se jedná o soukromé auto použité k firemním účelům? Já jsem teda z indicií tazatelky vydedukoval, že se jedná o firemní vozidlo použité i pro soukromé účely... To nám ale potvrdí nebo vyvrátí pouze tazatelka.
>Já jsem dávala svoji zkušenost. Nikde nepíšu jestli
>tazatelka má soukromé nebo firemní (nebylo udáno).
Pokud tedy píšete obecně, že Vaše odpověď je platná pro sourkomé i firemní auto, tak je to špatně.
>Vy to
>někde čtete? Tak nepište bludy.
Nevím, proč bych měl psát bludy. Jestliže má tazatelka tendenci si odpočítavat DPH za nákup PHM, tak předpokládám, že se jedná o firemní auto, protože u skoukromého by to nešlo v žádném případě, což víme všichni.
>
>>Já jsem dávala svoji zkušenost. Nikde nepíšu jestli
>>tazatelka má soukromé nebo firemní (nebylo udáno).
>
>Pokud tedy píšete obecně, že Vaše odpověď je platná
>pro sourkomé i firemní auto, tak je to špatně.
Ježíš, to nemá cenu prostě neumíte číst.
Psala jsem svoji zkušenost - soukromé vozidlo k firemním účelům!
Nic jiného!
>
>>Vy to
>>někde čtete? Tak nepište bludy.
>
>Nevím, proč bych měl psát bludy. Jestliže má tazatelka
>tendenci si odpočítavat DPH za nákup PHM, tak
>předpokládám, že se jedná o firemní auto, protože u
>skoukromého by to nešlo v žádném případě, což víme všichni.
Tady Vám okopíruju Váš příspěvek, protože se lhaním snažíte obhájit svoji chybu:
*** Pokud uplatňujete paušál 4tis. Kč, tj. že auto používáte jak k soukromým tak firemním účelům. Žádné další náklady už nelze dát.
Ani silniční daň, ani opravy, ani nic. Jen paušál. ***
Ukažte mi místo mezi hvězdičkami, kde jste napsala, že tím myslíte soukromé auto použité k firemním účelům a teď už prosím bez lhaní a urážek.
Mimochodem, když tvrdíte, že jste celou dobu psala o soukromém vozidle nezahrnutém v OM, tak nějak nechápu, proč zdůrazňujete, že si v případě uplatnění paušálu nemůžete dát do nákladů např. opravy. Protože opravy si nemůžete dát do nákladů ani když si paušál neuplatňujete (do nákladů pak jde jen základní sazba za km a spotřeba)
Ano toto jste napsala v 19:37 až potom, co jste zjistila, že Váš původní příspěvěk, který jste napsala v 18:29 (ve kterém se o soukromém vozidle vůbec nezmiňujete) je chybný. Takže to, že to zpětně doplníte s tím, že jste tak myslela už původně, mě vůbec nezajímá, protože to je argumentace malého dítěte.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.