Re: Časové rozlišení
od kterého roku je, že nárok na odpočet je v okamžiku přijetí? Já si to nemůžu uvědomit, ale řekla bych že to bylo později, ale jistá si tím nejsem. Druhá věc, pokud je to např. za služby prosinec 2010, pak to udělala správně účetní. Teď už nemůžete jen tak vstupovat do roku 2010 a opravovat na 381
ano jsou to služby, drobný nákup, telefon,.. , jen jsem potřebovala vědět, jak to je na přelomu roku, když přijdou faktury v novém roce a nákladově paří do starého roku. Byla tam kontrola a napadla to ??? Jiný problém byl, že zálohy platila natvrdo ne používala účet 314, a náklady za telefon, energie, účtovala jako náklAD TOHO ROKU A NEROZLIŠOVALA rok 2010/2011.Delší čas jsem neúčtovala v podv. a tak nevím co a jak,a na jaké účty. Díky všem co mi odpovídají
Musíte taky rozlišit, jestli to bylo před 1.4.2011 nebo po, pokud to bylo před potom drobný nákup zaúčtovala správně, co myslíte na tvrdo zálohy nevím, a proč píšete ???? jestli to kontrola napadla, to taky nevím, to musíte vědět vy. takže pokud energie např. e-on, období 2010 a 2011, časově rozlišit ano, ale v tom případě by to chtělo konkrétní případy, takhle se to nedá napsat
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.