Re: cerpani radne dovolene a odvedena da
Z dovolené se provádějí odvody. Nejlepší máte se spojit s vaší účetní a ta vám poví, kolik bylo na dani zaplacené, zda má smysl o roční zúčtování žádat.
Diky za odpoved..... volat tam prave nechci, proto patram sama.... a neexistuje nejaka kalkulacka na vypocet? Vim presne od kdy do kdy jsem dovolenou cerpala a v jake vysi....
Vy nemáte výplatní lístek? Tak napište, kolik to bylo, jestli jste měla podepsané prohlášení poplatníka, případně jestli to bylo v jednom měsíci nebo ve dvou.
Vyplatnice se nekde po ceste ke me ztratily bohuzel..... cerpala jsem od 12.5.2014 do 26.6.2014...... 20.6.mi bylo pripsano na ucet 10139,-.....21.7. 11488,-.........
Buď si zajděte podepsat prohlášení poplatníka a zažádat o RZD nebo požádejte o potvrzení o zdanitelných příjmech a podejte si sama daňové přiznání.
Diky Libo.....a jeste dotaz....kdyz bych chtela uolatnit slevu na dani na dite, muzu jen ty 2mesice nebo cely rok?
Nemáte příjem 51000,- za rok, takže bonus nedostanete. To jste měla zapsat dítě do prohlášení před čerpáním dovolené, mohla jste ho dostat za 2 měsíce. Teď už s tím nic neuděláte.