Re: Odstoupení od smlouvy o dílo
Bude odstupovat FO. Uzavřeli jsme smlouvu o dílo se společností, která řeší dotace. Chceme odstoupit od smlouvy, protože po všem propočtení se nám to nezdá výhodné. Já právě vídím jen mraky smluv o dílo, ale ne žádný vzor k odstoupení. Když budete tak hodná/ý a poradíte mi, budeme Vám moc vděční. Děkuji
neurate se prosím, ale proč se proboha montujete do problému, o kterém nic nevíte, svou neznalostí můžete zavinit i případnou škodu, nechte to znalým a povolaným.Tady vám nikdo více poradit ani nemůže, protože by bylo nutno především vidět a zhodnotit tu SOD a pak dle NOZ řešit možnost odstoupení.
Jinak si přečtěte o odstoupení v § 2001 a další v NOZ.
Ja se neurazim, je to soukroma vec meho partnera, ktery me pozadal abych to napsala, chtela jsem to mit spravne, tak se ptam. Pred chvili jste psal/a nic sloziteho, tak je to teda slozite, kdyz tim asi muzu neco zavinit. Ono totiz obcas neni uplne jednoduche nekoho sehnat. Uz jsem to napsala, dekuji za Vasi ochotu a Vas cas.
nic složitého pro toho, kdo o tom něco ví, problematické pro toho, kdo o tom nic neví. Jak jsem psal , základem je ale uzavřená smlouva, od ní se vše odvíjí, pokud ji třetí osoba nezná, nemůže radit, nic jiného vám nejsem schopen napsat.Tady to skutečně těžko budete řešit.
Děkuji za rady, nečekala jsem od toho nějaké zázraky, ale třeba nějaký odkaz na nějakou stránku kde je to polopaticky vysvětleno. Každopádně děkuji, že jste napsal/a a že jste tomu věnoval/a čas. Vážím si toho a chápu, že se velmi těžce radí, když o tom vlastně nic nevíte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.