Re: Nákup vybavení kuchyně do nákladů
V dnešní době, kdy zdravá strava a zdravá úprava jídla se více než propaguje, si dovedu představit, že jsou tyto věci zaměstnancům k dispozici. Takže pokud má firma zaměstnance, má na to vyhrazený prostor, uvede to do funkčního stavu a především bude to sloužit účelu, tak bych to to tam dala. Tedy pokud se ptáte jako osoba, která o nákladech a výdajích rozhoduje.
Re: Nákup vybavení kuchyně do nákladů
Děkuji všem za názory. Pařící hrnec slouží nejen k ohřevu ale i k přípravě obědu. Máme u nás zástupce zdravé výživy a musím uznat, že pařená mrkev, řervená řepa ale třeba i celer je moc dobrá a než jsem to ochutnala, nenapadlo by mě to. A od toho už je jenom krůček k odšťavňovači. Dám to do nákladu a do drobného majetku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.