Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu OT: Kolik vám toho ještě zbývá? od stana1 - Do března hotovo - tedy doufám. Určitě se...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 3. 2019 10:52

    stana1 (neregistrovaný)

    Do března hotovo - tedy doufám. Určitě se ještě někdo ozve nejlépe 31.3.a bude to příbuzný či kamarád, to je klasika. KH + DPH 2019 hotovo. Coby 7 let důchodce mám možnost ve výběru zákazníků. Takže žádné chaotické předávání dokladů na poslední chvíli a jen dvě PO a jedna FO - vše s DPH a zaměstnanci. Vám všem držím palce ke zvládnutí všeho v termínu.

  • 24. 3. 2019 23:24

    Brabec František (neregistrovaný)

    To už jste druhý důchodce pod tímto vláknem, co se stane, až opravdu všichni odejdete na zasloužený odpočinek, kdo to převezme? Roboti, vzdělaní imigranti? Nebo se to bude outsourcovat z Číny? Toto není trolling, to je skutečná obava!

  • 25. 3. 2019 9:58

    stana1 (neregistrovaný)

    Za sebe, coby pracující důchodce prohlašuji, že znalých i schopných následovníků jsem vyučila nespočet, takže žádné obavy. To, že stále pracujeme není kvůli nedostatku lidiček, ale kvůli tomu, že si sami jaksi neumíme představit život bez práce. Díky praxi něco umíme a neustálé změny v naší profesi i technologiích nenechává náš mozek zahálet. Outsourcovat naši práci z jiných zemí už také dávno není problém a jazyková vybavenost se stále vylepšuje. Já jsem se už před 13 léty účastnila na Filipínách a následně i v Polsku předávání části účetních operací a běží to tam bez problémů do dnes, takže ani v této oblasti žádné obavy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).