Váš postoj k popsanému problému je chybný. O tom, zda se jedná o pracovní úraz nebo nikoliv, jakož i zda úrazem postiženému zaměstnanci náleží náhrady škody a nemajetkové újmy, včetně v jaké výši (krácení náhrad) rozhoduje zaměstnavatel, nikoliv pojišťovna, u které je zaměstnavatel pojištěn. Právní vztah je mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem. Poškozenému zaměstnanci je zcela jedno, jaký názor má pojišťovna. Pokud nebude s rozhodnutím souhlasit, může dojít k tomu, že se bude soudit se zaměstnavatelem, nikoliv s pojišťovnou (tím nechci strašit, pouze konstatuji).
Ve svém příspěvku neuvádíte, že úraz byl uznán za pracovní. Vzhledem k tomu, že řešíte Kooperativu, dovozuji, že zaměstnavatel vzniklý úraz uznal za pracovní úraz a naplnil všechny své povinnosti v oblasti evidence pracovního úrazů – kniha úrazů, vytištění a podepsání záznamu o pracovním úrazu a jeho předání atd.
V rámci šetření vzniku pracovního úrazu mělo být zjištěno, zda se na vzniku pracovního úrazu podílel i postižený. Zjištění míry jeho podílu (může být teoreticky 100 % a poté s Kooperativou nebudete nic řešit) je vhodné řešit ustanovenou komisí. Jejím členem by určitě měl být přímý nadřízený poškozeného, který zná jeho náplň práce a podmínky jejího výkonu.
Nevím, co si představit pod tvrzením, že "úraz byl dost nešťastný", takže nelze řešit podrobněji. Podrobnější informace k problematice pracovních úrazů můžete nalézt na: https://bozppo-neu.cz/?page_id=652.
Jedním z možných řešení je uzavření dohody o výplatě měsíčních záloh na náhradu škody. Důležité je, aby bylo uvedeno, že se jedná o zálohy, a že poslední záloha již nebude vyplacena a bude provedeno vyúčtování. Avšak i pro stanovení výše zálohy v dohodě je nutné znát, alespoň orientačně, do jaké míry je poškozený za vznik pracovního úrazu odpovědný.
Za firmu jde o pracovní úraz a všechna nahlášení proběhla tak, jak měla. Za nás podíl zavinění zaměstnance není. Ale pojišťovna může dle doložených dokladů a zpráv vyhodnotit, že zaměstnanec pochybil a neproplatit do 100 % výdělku, ale třeba jen část, nebo se mýlím?
Takže refundovat částečně, jak navrhovala výše kolegyně by šlo formou zálohy, jestli tomu dobře rozumím. To by možná bylo schůdné řešení pro všechny.
Že by byl potřeba souhlas zaměstnance se zálohou je mi jasné. A něco jsem si přečetla, ale zjevně špatné "něco" nebo jsem to prostě nepochopila. Pokud o kvalifikaci úrazu jako pracovního i o pochybení zaměstnance rozhoduje zaměstnavatel, tak z jakého důvodu pak pojišťovna může část náhrady nevyplatit? Měla jsem za to, že je to právě v případě, kdy pojišťovna na rozdíl od zaměstnavatele zhodnotí podle popisu úrazu a lékařských zpráv, že u zaměstnance došlo k nějakému pochybení.
"z jakého důvodu pak pojišťovna může část náhrady nevyplatit" – na základě nesprávného rozhodnutí zaměstnavatele (právní vztah je mezi zaměstnavatelem a pojišťovnou), to však není rozhodující pro právní vztah zaměstnavatel – zaměstnanec. Pochopitelně může dojít i k chybě na straně pojišťovny. To nelze nikdy vyloučit.
Je na zaměstnavateli, aby vše správně posoudil, vyhodnotil a na základě toho i správně vyplatil, případně požádal o vyplacení.
Já se omlouvám, asi už jsem v tomto období přepracovaná a nemyslí mi to. Jako zaměstnavatel samozřejmě máme za to, že jsme vše zhodnotili v pořádku, to je ale to, co jsem psala na začátku, že i přesto může Kooperativa dojít k jinému výsledku, nebo vás špatně chápu? Nebo je to tak, že když to zaměstnavatel vyhodnotí jako pracovní úraz a vyplatí 100 %, tak mu pak pojišťovna třeba proplatí jen část a zaměstnavatel ten zbytek zaplatí ze svého?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.