Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu Příspěvek na životní a důch.pojištění od Dáša - Re: příspěvek na životní a důch.pojištěn Záleží jedná-li se...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 8. 2006 13:49

    Dáša (neregistrovaný)

    Re: příspěvek na životní a důch.pojištěn
    Záleží jedná-li se o spoření , které si platí zaměstnanec sám - tzn. ze mzdy po zdanění, nebo platíli ho přímo zaměstnavatel a dává si ho do nákladů a neplatí z této částky soc. a zdrav. poj. My máme ten druhý případ a na výpl. lístcích se nám neobjevuje. Řekla bych že je to softwarová nedostatečnost mzdových programů. Taky se mi nelíbí, že nemám žádný doklad o tom, že firma to pojištění za mě platí.

  • 16. 8. 2006 15:40

    Zdena (neregistrovaný)

    Re: příspěvek na životní a důch.pojištěn
    Dělám mzdy v Účtu a příspěvek, placený zaměstnavatelem, mám zadaný jako "jiné dávky" a zároveň jako "srážky ze mzdy". Zda opravdu musí být na mzdovém listu, to nevím, ale tímto se mi tam objeví. Hlavním důvodem byl požadavek zaměstnavatele, aby zaměstnanec viděl poskytnutí příspěvku na výplatní pásce.

  • 21. 9. 2006 15:24

    Jana (neregistrovaný)

    Pro Zdenu
    ****
    Já to tady teď řeším už půl dne, prosím Vás napište mi polopatě na ktré účtu Vám to jde při uzávěrce mezd? Mám nový program, který je prý lepší a nějak mi to pořád nejde.
    Jako jiné dávky to jde na -
    Jako srážky na účty -

    Děkuji moc

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).