Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu Diskuzní fórum - jak to je? od Eva M., moderátorka diskuze - Re: Diskuzní fórum - jak to je? Tady to...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 1. 2007 20:56

    Eva M., moderátorka diskuze (neregistrovaný)

    Re: Diskuzní fórum - jak to je?
    Tady to funguje tak nějak samo, na bázi dobrovolnosti, nadšení až fanatismu, u některých lze dokonce mluvit o závislosti na tomto fóru :-)) Nikdo tu není odborným garantem. Ale my, co sem chodíme trvale, už víme, čí odpovědi jsou kvalitní. Pokud někdo odpoví špatně, většinou se brzy najde někdo jiný, kdo to uvede na pravou míru. Jsou vítáni všichni, kdo mají zájem o daně, účetnictví, podnikání, právo,... Jsou vítáni všichni od začátečníků (každej jsme nějak začínali...) až po zkušené a ostřílené profíky.
    K dotazům: Je dobré, když si tazatel uvědomí, že musí taky vyvinout aspoň nějakou vlastní snahu - hledat v zákonech, v historii diskuze atd. - a pak se zeptá na to, co mu není jasné. Není prostor ani čas někomu vysvětlovat kompletně nějakou problematiku. A je taky prima, když se lidi snaží smysluplně formulovat své dotazy i jejich nadpisy. Např. nadpis "prosím poraďte" je k ničemu. Lepší je nadpis "jak zaúčtovat přijatou fakturu ze Švédska" nebo "výpočet mzdy u ZTP" nebo tak něco.
    Tak se mějte hezky a buďte mezi námi spokojená :-) A když budete vědět, poraďte druhým :-) Je to tady taková "Rada vzájemné účetní pomoci" fungující bezplatně, ale taky bez záruky :-)) A slovíčko děkuju vždycky potěší :-)

  • 19. 1. 2007 6:57

    Marie (neregistrovaný)

    Re: Diskuzní fórum - jak to je?
    Díky za zprávu, tak už vím, jak to je.
    Ještě jednou děkuji a věřím, že mi do budoucna rádi poradíte. Pokud budu vědět i já, ráda se podělím o své zkušenosti.
    Přeji pěkný den.

  • 19. 1. 2007 8:31

    Ilona (neregistrovaný)

    Re: Diskuzní fórum - jak to je?
    I já jsem na těchto stránkách nováčkem a moc ráda si pročítám dotazy a odpovědi. Taky jsem došla k názoru, že je to lepší než kdoví jaké školení. Já se věnuji mzdovému účetnictví, jsem začátečník a všimla jsem si, že dobře odpovídá Líba. Zdravím všechny Ilona

  • 19. 1. 2007 9:48

    JR (neregistrovaný)

    Re: Diskuzní fórum - jak to je?
    Dobrý den, také jsem toto forum objevila, ale až někdy na podzim a mile mě překvapilo. Jednak se dovím něco nového na základě dotazů ostatních a sama jsem ho už také využila pro řešení některých svých problémů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).