Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu OT : Jak to zvládáte ? od Olina - Re: OT : Jak to zvládáte ? Síly došly,...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 3. 2007 19:03

    Olina (neregistrovaný)

    Re: OT : Jak to zvládáte ?
    Síly došly, největší krize byla v pondělí večer, zasekala jsem na na první pohled brnkačka uzávěrce DE a byly z toho 4 hodiny.
    Hrůza, ale dneska jsem odvlekla na fú posledních 9 včetně svého, takže pokud nepřijde nějakej opozdilec, tak bych měla být v pohodě. A ono nic, pořád čekám, kdy to ze mě spadne a nervy mám pořád. Hrůza, obvykle 1. dubna se mi z toho rozjela pořádná angína, ale vzhledem k tomu, že už nemám mandle, tak čekám na co odpadnu tentokrát :-)))).
    Ať se vám všem daří, už se to blíží :-)))

  • 29. 3. 2007 9:22

    Vlaďka (neregistrovaný)

    Re: OT : Jak to zvládáte ?
    Meleme asi všichni skoro z posledního, po posunu času jsem jak praštěná klackem,takže včera po 25 přiznání jsem si dala oraz v sauně a sklenku vína a byl to balzám, takže dneska zase jedu jako motorová myš....pro blanku- pro elektronické podávání je třeba nejdříve získat elektronický podpis, dále si uložit na FÚ plnou moc neomezenou pro zastupování u všech správců daně a přes EPO lze podávat , vřele doporučuji, letos jsem vůbec nenavštívila FÚ a taky tak podávám všechna DPH, žádosti a další písemnosti. A to prosím nejsem nejmladší a technika mi je celkem cizí. Vydržte a mějte se fajn.

  • 29. 3. 2007 9:42

    blanka (neregistrovaný)

    Re: OT : Jak to zvládáte ?
    --
    zastupování plné moci na všechny úřady mám, jen trochu nevím jak získat elektronický podpis, můžete mi napsat podpis.. já bych ty úřady taky nemusela... ale někdy potřebuji odejít.. a tady, bohužel, což mě moc mrzí... nezajímá firmu, když mám 45 hodin přesčas za měsíc, a potřebuji si vyřídit sama něco, tak musím i půl dne dovolené.... tak jen jakzískám ten podpis elektornický, je někde návod?
    díky moc a moc a padám tedy na hubu... ještě musím dodělat tu přílohu... a taky úroky půjčky akcionáře... a neustále si půjčuje a vrací.. a já taky nevím jak spočítat tak začnu lovit...

    a v dubnu u rodičů budou měnit okna.. takže šichta tam, u mě to vypadá na oraz až v kvěnu....
    :))))))))))
    Blanka

  • 29. 3. 2007 10:44

    Vladík (neregistrovaný)

    Re: OT : Jak to zvládáte ?
    Já mám podpis od České pošty za 190 Kč na 1 rok, stáhla jsem si žádost z jejich stránek www.qca.postsignum.cz, je tam popsán postup.Potom musíte na poštu, která toto poskytuje a tam vám to vyřídí, je třeba mít občanku. Obnovení jde už celé přes internet, netřeba nikam chodit.Zlomte vaz.

  • 29. 3. 2007 11:19

    blanka (neregistrovaný)

    Re: OT : Jak to zvládáte ?
    --děkuji moc.. už smolím přílohu:)))) děsím se ale leasingů, mám jich 20:))))
    Blanka
    Příjemný den

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).