Re: OT-mzda mzdové účetní
Též se připojuji,dělám kompletní PÚ včetně mezd 3 firem(samozřejmě jsou provázané),tak aby se něco nezapomnělo
a ještě daň.evidenci,která též souvisí s těmi firmami
mám 14000,-Kč hrubého,nepřispívá nám ani na obědy ani nemáme stravenky,na vánoce nedá ani korunu navíc ,máme zde všechno sklady ,majetek ,pokladna,stav.činnost ale nyní už pevně hledám nové zaměstnání,protože chování majitele už nemohu vydržet
jsem asi .........,že to dělám ,ale mám studující děti a u nás se práce za měsíc nesežeme,nyní pevně hledám už od nového roku a
ještě zde zatím trčím
přeji Vám i všem ostatním pevné nervy a dobré opravdu "dobré"
zaměstnání
Teda ja koukam, shanel jsem ucetni ktera by prevzala uctovani a fakturaci jedne firmy FO. nikdo se nehlasil az dve absolventky po skole. Tem jsem nabidl nastupni plat 12000,- cisteho ale rekli me, ze chteji 15000,- cisteho. Tak jsem je ani nevzal a delam si to sam.
Pokud bych mel sikovnou ucetni na PU a fakturaci tak jsem ji byl ochoten dat jako nastupni plat 16000 cisteho.
Ale aby clovek nekomu sveril ucto, tak toho cloveka musi nejdrive poznat.
Pane Karle,tak to jste jeden z mala podnikatelu,kteri si vazi prace ucetni. Taky u nas ve firme panuje bohuzel nazor sefa, ze ucetni nevydelava penize a navic je to jenom zenska a tak nemuze mit vyssi plat nez chlap - prestoze ucetni ma VS a praci dela zodpovedne a chlap pouze ZS a navic kazdou chvili nejaky problem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.