Vlákno názorů k dotazu Účetní programy od LeaX - Re: Účetní programy Zkuste Pohodu - veškeré Vaše požadavky...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 8. 2007 13:44

LeaX (neregistrovaný)

Re: Účetní programy
    Zkuste Pohodu - veškeré Vaše požadavky by měla splňovat. Jakmile proniknete do způsobu účtování, zjistíte, že má jednoduché ovládání a velkou vypovídací schopnost.
    Pokud srovnávám mezi programy, které ovládám aktivně, i mezi dalšími, ve kterých účtují někteří klienti (i z programů Vámi jmenovaných), dost často si říkám "zlatá Pohoda". Zejména jednoduchost ovládání, schopnost vyhledávání, obsáhlá nápověda, ale i cenové podmínky a pružnost aktualizace. Každý program má své mouchy, někdy to není přímo v programu, ale v ovládajícím lidském faktoru. Přeji šťastnou ruku při výběru.

• 4. 8. 2007 17:03

Jindřiška (neregistrovaný)

Re: Účetní programy
    Samoržejmě každá účetní Vám odpoví podle svojeho. Já mám dobrou zušenost s programem MONEY S3, ale upřímně říkám, že mám pouze jednoho klienta, u kterého poctivě vedu sklad na položky a na můj počet okolo 500 položek program stačí. Ze skladu dostavu veškeré informace, které potřebuji, včetně dodávky přesně na datum a doklad. Co se týče majetku je program svým způsobem "volný". Pokud potřebuji převést např. ze střediska na jiné středisko, tak natvdo v kartě a do poznámek si napíši, kdy jsem tuto změnu provedla. Jinak výstupy k inventarizaci mi připadají přehledné a dostačující.
    Ale jak říkám, každý bude preferovat svůj program. Já hladně dbám na aktualizace a tu mají perfektní.
    Přeji šťastnou ruku při výběru
    Jindřiška

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).