Re: Cestovní agentura - ACR
Díky za názor.. Problém je, že nikde není možno dohledat jasný výklad, v podstatě ani daňový poradce si není jistý, na FÚ nemají tušení... To samé řeším třeba se vstupenkami na Pražský Hrad (osvobozeno), jiné hrady osvobozeny nejsou.. je to džungle... máte zkušenosti s cestovkama?
;o) s tim bych v nasem state asi dosel akorat tak na policii kdybych se ridil druhyma. kdyz tu tak vsichni krasne mluvite o sazbe dane 0% mohl by mi nekdo z vas napsat § a odst. zakona o dph kde tu sazbu najdu? ;o) rekl bych, ze v CR je nyni jen 9% a 19%. ZADNA SAZBA 0% neexistuje i kdyz v 90% fakturacnich programu ji najdete. existuje maximalne osvobozeni od dane.
ze by programatori nevedeli co je v zakonech?
o cem se pise zde?
http://prazsky.denik.cz/zpravy_region/vstupne-do-pamatek-podrazi20080513.html
13.5.08 prazske pamatky 9% dph.
Ano, proto jsem se ptala... odkaz - jeden názor z mnoha - např.státní hrady mají vstupné osvobozené.. a mě jde o "přefakturaci" dál... podobně to bylo i v případě, na který jsem se ptala.. Firma od které nakupujeme vstupenky České Filharmonie, je fakturuje bez DPH, s DPH jen svou provizi... Jak mám přefakturovat já dál? Co poradce to jiný názor, na FÚ různé výklady..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.