Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu Praxe účetní Kladno od anonym - Re: praxe účetní Kladno Moje odpověď asi není důležitá,...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 10. 2008 11:54

    anonym (neregistrovaný)

    Re: praxe účetní Kladno
    Moje odpověď asi není důležitá, ale rozumím Vám. Já osobně jsem začínala při mateřské, takže napřed jeden, pak dva klienti, pak se to rozrůstalo. Můžu Vám říci, že přes všechna možná školení je nejlepší školou a zkušeností praxe, já jsem začílnala s hromadou knih a zákonů kolem sebe, tento server je vinikající, a s lecčíms poradila kamarádka (vy tam taky určitě máte nějakou hlavní účetní, která by lecos poradila). Takže zkusit nejdříve jednoho klienta při práci, pokujd čas dovolí, pak víc a až se to rozroste, tak rozvázat poměr.
    Jo a pomocnici bych sice přivítala, ale nejsem z Kladna, tak Vám nepomohu. Zkuste u svých známých, možná někto potřebuje vést účto a raději to nechá Vám, než cizí účetní. Hodně šrtěstí a hodně dobrých klientů.

    PS: zadarmo nedělejte, takových kamarádů - klientů mám nejvíc, o ty nouze není, ale efekt žádný.

  • 3. 10. 2008 12:09

    Dandena (neregistrovaný)

    Re: praxe účetní Kladno
    Děkuji za podporu, můžu se ještě zeptat, jaký používáte SW? V práci dělám na Altus Vario, ale hodně doporučení pro doma jsem četla na Pohodu.

  • 3. 10. 2008 12:15

    BP (neregistrovaný)

    Re: praxe účetní Kladno
    Tak to se ptáte té pravé :-)))))) v POHODĚ jsem dělala rok a vůbec mi nevyhovovala, (upřímně - nesnáším ji) a jsou jiní, kteří na ní nedají dopustit. Já používám Money, už to s ním umím, a moje kamarádka si nemůže vynachválit PREMIER. Obávám se, že v tomto co účetní, to jiný názor. Ale jestli Vám vyhovuje ten program,, který používáte v práci, proč jej nepoužívat i doma. V tom bych viděla jistou výhodu.

  • 3. 10. 2008 12:31

    Dandena (neregistrovaný)

    Re: praxe účetní Kladno
    Stahla jsem si demo a opravdu mi to neoslovuje. V Premiérovi jsem dělala faktury na minulém zam. A v práci máme také Money, ale jen na fa a obj, účto dělám sama na Variu. Premiér je fakt dobrý, ale asi dost drahý a Money zkusím prozkoumat. Také doporučují ÚČTO 2000, ale to je myslím DOS, to mi připomíná Ježka, na kterém mám také praxi. Možná by stálo za to, poptat se ve Variu (v tom jsem zběhlá)po verzi také na DE. No musím se ještě dost učit a rady tady na servru jsou zlaté

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).