Re: mzdy pro 250 zaměstnanců
ze své vlastní zkušenosti vím, že helios orange je velmi dobrý program, ve kterém se velmi dobře pracuje s účetními daty. Musím ale říci, že je spíše pro větší organizace a je řekl bych dost drahý. Zkuste jejich www stránky. a podívejte se také na mrp slušovice, také dobrý program a dá se koupit jen modul na mzdy.
Dobrý den, alo, chceme jít do Heliosu - můžete mi říci, zda můžete volit sestavy dle toho, co vy požadujete, můžete si nadefinovat své sestavy nebo si změnit výplatní pásku - dodat údaje, které tam nejsou nebo naopak ze sestavy vymazat údaje, které nechcete aby tam nebyli. Pokud potřebujete zcela novou sestavu, tu si dokážete nadefinovat sama, nebo musíte požádat správce a jak jsou oni pružní, mají help linku - je zdarma či placená ? Budu moc ráda, když mi odpovíte, díky
pakli-že zakoupíme program, je v ceně zahrnuto i školení např. na roční zúčtování či nějaké změny či se pak musí vše platit?
Dobrý den, alo, chceme jít do Heliosu - můžete mi říci, zda můžete volit sestavy dle toho, co vy požadujete, můžete si nadefinovat své sestavy nebo si změnit výplatní pásku - dodat údaje, které tam nejsou nebo naopak ze sestavy vymazat údaje, které nechcete aby tam nebyli. Pokud potřebujete zcela novou sestavu, tu si dokážete nadefinovat sama, nebo musíte požádat správce a jak jsou oni pružní, mají help linku - je zdarma či placená ? Budu moc ráda, když mi odpovíte, díky
pakli-že zakoupíme program, je v ceně zahrnuto i školení např. na roční zúčtování či nějaké změny či se pak musí vše platit?
ježkovy oči !!! ...údaje, které tam nebyly ... mráz mě polil, ale spěchám, tak ořu ...
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.