Re: instalace datových schránek
aby vám šla schránka po přihlášení otevřít musíte nainstalovat certifikáty,přesný návod lze vytisknout před vstupem do schránky,nebo zavolejte na info linku a oni vám poradí,já jsem to taky tak udělala.Dneska nám přišelpoštou leták a píší tam něco jako o datovém trezoru a bezpečném klíči,tomu ovšem nerozumím
Dobrý den,
já jsem datovou schránku aktivovala na základě doručených údajů, které jsme žádali navíc - pro administrátora. ronou jsem se do schránky dostala. Ale v info datových schránek jsou údaje o programu, který musíte mít nainstalovaný. Datový trezor slouží k ukládání datových zpráv, protože se po 90 dnech obsah vymaže. Je to samozřejmě zoplatněné.
Tak to je výborné, takže když mám 2 jednatele a klíče mám jen od jednoho, tak mi datová schránka nebude fungovat? Jsem myslela, že to bude na bázi "emailu", tedy přijatá pošta a je jedno, jestli se do toho přihlásí první nebo druhý jednatel, oba uvidí to stejné....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.