Re: cena za daňové přiznání ?
Děkuji všem za rady,asi to budu muset zkusit sama .Za jeden měsíc bez jakýkoliv dokladů jen do příslušného řádku napsat 30tisíc,někam mínus výdaje 60% ,odečíst slevu na poplatníka...Daň vyjde stejně nula . S tím přehledem po ossz prý mi poradí úřednice,na vzp bud poradí nebo to nějak sesmolím.
To se mi zdá i 1500kč - 2500kč za pár minut pro zkušeného účetního strašně moc,kdyby to bylo za celý rok s fakturama a různým papírováním tak zaplatím ,ale práce která zabare sotva půl hodiny? Jsem myslela že za takovou maličkost dám tak do 500kč ale to jsem jak se říká opravdu asi z levného kraje a trochu naivní.
No i tak moc děkuji za rady,alespon vím jak to tak stojí.
Re: cena za daňové přiznání ?
Jak říká můj otec - neplatíte za to, že oravář přitáhne šroubek a tím opraví stroj. Platíte za to, že opravář ví, který šroubek má dotáhnout.
Neplatíte za to, kolik času to účetní zabere, ale za to, že ví, co do které kolonky napsat a kam napsat případné stanovené minima a maxima apod.
Přeji Vám hodně úspěchů a vstřícné úředníky.
(nemyslím to ironicky)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.