Re: Stravenky a úvazek 6 hodin denně???
Děkuji Vám za ochotu, ale tam jsem se pouze dočetl, kdy lze uplatnit příspěvek jako daňový výdaj(což pochopitelně znám a vím), ale nedočetl jsem se tam nic o tvrzení výše uvedeném, že zákon POVOLUJE poskytnout stravenky atd.Takže ta výše uvedená odpověď je pro tazatele zcestná a zavádějící.
Máte, pájo, pravdu. Asi je to tím, že odpovídám spíš na to, jak si jen m y s l í m , že byl dotaz míněn, nikoliv na to, jak byl skutečně položen. Takže se opět potvrdilo, že mé myšlenky jsou scestné a zavádějící. :-) A to jsem si vždycky myslela, že česky umím a rozumím.
ProsímVás, to se netýká vůbec Vaší odpovědi, ale toho nahoře-Petr Mach, on tam uvedl to "povoluje", nevím, proč to vztahujete na sebe.Vy jste naopak pouze uvedla č. pokynu, který se tím zabývá. Já jsem čekal, že se ozve ten Mach,ale jak vidno, tak dělá mrtvýho brouka. Nakonec je to asi jedno, stejně by konstatoval, že je to jen slovíčkaření...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.