Re: Úřad práce x ELDP
Souhlasím s kolegyní a dodávám, že není nad osobní domluvu. Také bývalý z-ec požadoval ELDP při výstupu s tím, že ho potřebuje na ÚP. Na ÚP jsem zavolala a chtěla se přesvědčit, zda ho skutečně ÚP požaduje-paní se podivovala, že nic takového nechtěla, stačilo jí potvrzení o výdělku z našeho SW,které akceptovala, protože splňuje všechny požadavky dle originálu. Vysvětlilo se, že z-ec si přečetl někde nebo na poučení, že má dodat i ELDP, tak ho po mně požadoval... Nejdříve doporučuji skutečně si to ověřit a pakli-že vážně pracovníci ÚP požadují věci, které požadovat nemohou či já je v termínu nemohu dodat, např. ELDP ke dni výstupu, chci dle jakého nařízení jsem ihned povinna dodat a naopak jim sdělím data, do kterých jsem já povinna např. ELDP já předat z-ci jako z-tel a funguje to, vždy se domluvíme. Nemám špatnou zkušenost s ÚP ani ZP,trochu pokulhává OSSZ. Je to skutečně jen o lidech, takže přeji trpělivost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.