Re: Hodinový manžel
Pokud se ptáte vážně na takové ty opravárenské služby pro domácnost, měl by podle mého názoru stačit JEDEN živnostenský list na tzv. volnou živnost, viz http://business.center.cz/business/pravo/zakony/zivnost/priloha4.aspx
Dnes jsou už do volné živnosti sloučeny různé obory, na něž byl dřív nutný samostatný živnostenský list.
PS: Název "hodinový manžel" působí úsměvně i na mě. Když jsem to slyšela poprvé, napadaly mě taky různé asociace ;-) ale už jsem několikrát vyzkoušela služby HM pro různé opravy v domácnosti a jsem maximálně spokojená. Ochotní šikovní pánové, slušní, opraví kdeco za velmi rozumné ceny.
Re: Hodinový manžel
Děkuji za odpověď, takhle nějak jsem to tuši, nebyl jsem si ale jistý, jestli je živnost volná všeobecně pro všechny vypsané obory nebo se kazdá živnost přihlašuje zvlášť. A než začnu běhat po uřadech, chtěl jsem zkusit nějakou neoficiální radu. Ten název je opravdu trošku zaváďející, nicméně docela oficiální, s pojmem "sex instruktor" moc společného opravdu nemá...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.