Re: čestné prohlášení
asi jsem to napsala nebo pochopila špatně...paní účetní mě doslova řekla: ať napíšu čestné prohlášení, že jsem za rok 2009 neuplatnila na syny úlevu na daních.(??) FÚ mě má vrátit peníze a pokud čestné prohlášení nenapíši nyní sama, budou ho stejně vyžadovat. Jen jsem chtěla správnou formuli takového čestného prohlášení, ať to nedopadne,že jeden mluvíme o koze a druhý o voze :-)díky za info Iva
Paní Ivo, musíte přesně specifikovat o co se jedná. Jestli Vám bude paní účetní dělat roční zúčtování daní? Tak na str.3 a 4. v Prohlášení poplatníka vypisujete, jestli jste nikde jinde nepracovala. A pokud ne, tak žádné další prohlášení asi nepotřebujete. Nebo od Vás chce prohlášení od manžela?
Jsem na mateřské od 4.1.2009,nyní pobírám rodičák, předtím jsem samozřejmě pracovala... a to čestné prohlášení mám doložit na finanční úřad a napsat do něj něco ve smyslu, že jsem neuplatnila na syny za rok 2009 úlevu na daních, takhle mi to psala účetní ,proto jsem trošku vedle z toho, jak formulovat to čestné prohlášení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.