Re: Jak vyresit zbozi, ktere dam vyherci
Jak rikam, sam nevim jak to udelat, aby to z pohledu ucetnictvi bylo v poradku.
Soutez budu delat kazde 2 tydny, kdy nekdo vyhraje webkameru, nekdy bundu, nekdy zase udelam vetsi vyhru - treba meteorologickou stanici a nebo treba poukazku za 2000kc.
Tak ze vyher bude dost a chci diky tomuto prilakat vice lidi.
Já teda chápu reklamní předmět jako že koupím tužku, nalepím na ní svoje logo a pak jí někomu dám. Pokud si zaplatím inzerát nebo bilboard za x tisíc, tak je to snad taky reklama (jestli ne, tak mám asi průšvih). A ceny do soutěže jsem myslela, že by byly něco jako ten inzerát.
Nevim holky...ale sam si nevim rady. A to se jedna jen o soutez a reseni v ucetnictvi.
Problem je ten, ze do souteze chci dat ruzne vyrobky (temata vuci firme). Zkusit i sekacku, odev, nejake hry na DVD apod. apod. Proste zaujmout uzivatele na internetu a diky tomu pritahnout lidi na muj web.
Jsem ale zivnostnik - neplatce DPH s ZL na reklamu....a reseni souteze v ucetnictvi me dela problem, nevim to.
Zkusil jsem obeslat emaily webum, ktere provozuji souteze a zeptat se jich, jak to delaji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.