Re: OT: návrh na vylepšení fóra
Návrhů na vylepšení fóra už tady bylo hodně. Probíralo se to tady mockrát, leckteré návrhy byly (dle mého názoru) ještě důležitější než to, co navrhujete v této debatě. Jenže to vždycky skončilo na tom, že správce serveru nemá čas a má jiné priority - hlavně pracovní. Takže změny a vylepšení se už několik let furt odkládají na neurčito. Pochybuju, že by se v dohledné době na BC něco změnilo :-/ Je to škoda, ale my jako uživatelé s tím nic nenaděláme.
no a co, on někdo stanovil, že je forum jen pro účetní? Už jsem tento scestný názor tady četl několikrát.
A že se tady občas dočteme všechno možné či nemožné, od toho je diskuze, aby někdo našel správní řešení či odpověď a doplnil a ten, kdo se spletl nebo neví, z toho má užitek a novou správnou informaci.
jo jasnačka, to nebylo nijak myšleno proti Vám, souhlas, že perly- zbytečné.
Co mně osobně dost vadí, je občasná lenost tazatelů, hodí sem dotaz, Vy se starejte a přitom stačí zadat do vyhkledavače a mají tisíce odpovědí, ale proč by se sami vášnili? Včera jedna tazatelka napsala na mou odpověď, nechce se mi ten paragraf číst, vysvětlete mi to...to je perla.
Teď se pane Vladimíre pustíte do mně: tohle ale není úplně jasný případ. Sleduji vaše odpovědi v této problematice a vaše přesvědčení o vaší pravdě vám neberu. Jsem ale (jako většina - aspoň dle reakcí na tomto fóru) na druhé straně barikády. Neberte nám tedy naše přesvědčení. Konečně u spousty případů je to tak, že někdo si tu samou věc na FÚ obhájí a jiný ne.
>>>To s vámi naprosto souhlasím. Na dotaz "přišla mi
>>>faktura z roku 2009, můžu si uplatnit v roce 2010
>>>DPH",
>>>jsem měla chuť už odpovědět "ne, vy nemůžete. Ale
>>>těch
>>>99 tazatalů před vámi ano." :-)))
>>**********************************************
>>Obdoba špitnutí nebo škytnutí o DPH z PH u paušáluů
>>.......
>>Ale co, ať jsem bit jen když se peru !
>
>Teď se pane Vladimíre pustíte do mně: tohle ale není
>úplně jasný případ. Sleduji vaše odpovědi v této
>problematice a vaše přesvědčení o vaší pravdě vám neberu.
>Jsem ale (jako většina - aspoň dle reakcí na tomto fóru)
>na druhé straně barikády. Neberte nám tedy naše
>přesvědčení. Konečně u spousty případů je to tak, že někdo
>si tu samou věc na FÚ obhájí a jiný ne.
Co bych se do vás pouštěl! Máte samozřejmě pravdu - ať si každý
obhájí to co tvrdí! V tom se shodneme všichni. Ale pokud neumí obhájit své stanovisko ZDE tak ať jej nikdo neradí ostatním.
Jestli je kdokoliv líný přečíst si pár paragrafů nebo rozsudků
vyvracejících jeho názor (nebo jejich ustanovení nerespektovat)
tak ať ostatním nedoporučuje to, co jedna paní povídala když se v rozkroku podrbala. Pokud budete tvrdit že nejlepší jsou koblížky
za sádle pečené tak je to v pořádku, budu souhlasit. Pokud budete
tvrdit totéž o koňských koblížcích, nebudu souhlasit - nejedl jsem.
A nebylo by vůbec nejlepší zrušit psaní dotazů a místo toho napsat nadpis Hledejte v hisorii, protože tam už bylo zodpovězeno snad vše co je možné vymyslet a nebo rovnou přesměrovat na google, tam je také k nalezení téměř všechno. Nikdo by se nemusel rozčilovat nad dotazy a nemusel by se unavovat psaním odpovědí typu: No to snad nemyslíte vážně, no to si snad děláte legraci, kupte si nejdřív zákoník práce a studujte a pod. Mimochodem prošla jsem dost jiných podobných fór, ale odpovědi takovéhoto a podobného typu jsem nikde nezaznamenala. Čím to je? A nevšimla jsem si, že by tam padaly jiné dotazy, podle některých tady stupidní a blbé. Tak v čem je problém, že jinde to jde slušně a bez invektiv a tady ne?
No protože předpokládám, že je to narážka na mne , tak si jen dovolím připomenout, že hledání v historii, správné nadpisy atd. jsou napsány zde v pravidlech fóra :
Stručná pravidla
Nadpis - Nazývejte příspěvky obsahem problému, příspěvky s názvem "prosím, pomoc" nebudou zodpovězeny.
Svou otázku maximálně konkretizujte; uveďte i údaj, o jaký druh podnikání se jedná a zda vedete DE nebo U.
Používejte vyhledávání dříve, než zadáte svůj dotaz.
Chcete-li přidat příspěvek, který není odborným dotazem, uveďte na začátek nadpisu zkratku OT.
Přečtěte si též širší pravidla Diskuzního fóra.
Takže asi proto, že ta pravidla spousta lidí vůbec nečte, natož aby je respektovala. Pak ale může být anarchie úplně ve všem jako ostatně v celém státě, že ano ?
Nikdo by se nemusel rozčilovat nad
>>dotazy a nemusel by se unavovat psaním odpovědí typu:
>>No to
>>snad nemyslíte vážně, no to si snad děláte legraci,
>>kupte si nejdřív zákoník práce a studujte a pod.
>>Mimochodem prošla jsem dost jiných podobných fór, ale
>>odpovědi takovéhoto a podobného typu jsem nikde
>>nezaznamenala. Čím to je? A nevšimla jsem si, že by
>>tam padaly
>>jiné dotazy, podle některých tady stupidní a blbé. Tak
>>v
>>čem je problém, že jinde to jde slušně a bez invektiv
>>a tady ne?
>
>No protože předpokládám, že je to narážka na mne , tak
>si jen dovolím připomenout, že hledání v historii,
>správné nadpisy atd. jsou napsány zde v pravidlech fóra
>:
>
>Stručná pravidla
>Nadpis - Nazývejte příspěvky obsahem problému,
>příspěvky s názvem "prosím, pomoc" nebudou zodpovězeny.
>Svou otázku maximálně konkretizujte; uveďte i údaj, o
>jaký druh podnikání se jedná a zda vedete DE nebo U.
>
>Používejte vyhledávání dříve, než zadáte svůj dotaz.
>
>Chcete-li přidat příspěvek, který není odborným
>dotazem, uveďte na začátek nadpisu zkratku OT.
>Přečtěte si též širší pravidla Diskuzního fóra.
>
>Takže asi proto, že ta pravidla spousta lidí vůbec
>nečte, natož aby je respektovala. Pak ale může být
>anarchie úplně ve všem jako ostatně v celém státě, že ano ?
Souhlasím, pravidla se mají ctít, možná je to tím, že odkaz na pravidla je trošku stranou, ale také je v pravidlech i :
Na fórum rozhodně nepatří hádky, agresivita, urážky, vulgarity atd.
navíc, určitá svá pravidla mají i jinde a tento typ odpovědí jsem skutečně jinde neviděla. A ještě k vyhledvání v historii tady. Vím o ní, ale mám někdy problém s vyhledáváním, tedy se zadáním dotazu, aby se mi našlo to co potřebuji. Možná jsem ale jenom neschopná. I to je možné.
To víte, že mě mohl trefit šlak, nevím na co si televize platí ty kvanta poradců na cokoliv, když nejsou schopni ani takovou triviální věc nafilmovat správně. Ještě štěstí, že nejsem lékař, protože jestli k tomu mají takový přístup i po této stránce, tak už se asi ani jeden nedívá.
no právě že i tak dívají, co mám aspoň informace od zdroje, a po každém dílu rozebírají uvedené nesmysly :-))
jinak když se vrátím k tomu opakování se zde položených dotazů,..to je těžké, sama často v historii hledám a těžko nacházím a když už najdu,tak zase třeba odporující si odpovědi..
vždy se snažím napřed hledat v historii a najít odpověď na svojí otázku. Dotaz jsem vložila asi 3x když už jsem nevěděla jak dál a potřebovala odpověd rychle-pomohlo mi to. ne každý má v zaměstnání tolik času na dlouhé hledání odpovědi na internetu(i když to nemá omlouvat jeho neznalost), ale někdy situace tak spěchá, že se musí řešit neprodleně.Nechápu, že někteří máte možnost tolik času strávit na diskuzním foru a vyjadřovat se k mnoha otázkám.jste na fóru ráno i odpoledne....hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.