Re: organizace nemocenských
no právě....
odesílám jednou měsíčně před zpracováváním mezd... (a nejsem si jistá, zda bych neměla posílat vícekrát, ovšem mám obavu, že by mi v tom vznikl velký chaos...) dříve jsem nemocenskou dala do výplaty a vše bylo ok.dnes je s tím tolik papírování, že se prostě stane, že déle nemocní jsou i měsíc bez peněz a to se jim samozřejmě nelíbí...
Re: organizace nemocenských
Já posílám (někdy předávám osobně) podklady určitě častěji než až s výplatami, protože když mát etřeba ošetřovačku od 5. do 15., je to až s výplatami příliš dlouhá doba. Většinou když se mi sejdou aspoň 2 podklady, posílám. Přidávám k tomu i nějaké přihlášky, odhlášky, evidenčáky, přehledy...Chaos v tom nemám, protože to, co posílám, si okopíruju a pak při zpracování mezd zadávám z kopie a je jasné, že originál jsem odevzdala. Někteří zaměstnanci čekají na dávky opravdu jak na boží smilování a pak by mi i mohli nadávat, že jsem to odevzdala pozdě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.