Re: Mzdové: Problémy s bývalým zaměstnav
Bohužel, účetní tam už nepracuje a k dokladům už přístup nemá.. Kdo mu nyní účto zpracovává nemá jak zjistit. Pan majitel jen používá jméno býv.účetní na razítku když něco vyplnuje + svůj podpis. Zamestnavatel byl fyzická osoba. Se divím, že nemá obavy z nějakých kontrol. Já zažila jednu z OIBP = to mi stačilo. z toho co kontrolovali u nás on nemůze mít zrejme v porádku vubec nic. Jen doufám že ji aspon nahlásil a odhlásil na ZP at ona nemá nejaký problém. Jsem ji dneska rekla at se tam zadsi uajede zeptat.
Re: Mzdové: Problémy s bývalým zaměstnav
Poslala bych na něho kontrolu. Jednak může spoustu věcí kontrolovat úřad práce, pak bych to všechno nahlásila na inspektorát a případně i na zdravotní pojišťovnu. je to podivné, že jí nechce nic vystavit. Případně bych se informovala i na správě sociálního zabezpečení , zda tam vůbec nějaké výdělky (ELDP) za rok 2008 a 2009 má. Nebo jí nepůjde žádný příjem na důchod. Chce to rozjet a nedat se. Podnikatelé z lidí dřou kůži a myslí si, že kvůli nezaměstnanosti si lidi nechají všechno líbit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.