Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu Turnus.služby-opravdu nikdo? od CITY - Re: Turnus.služby-opravdu nikdo? Prosím, aspoň mě opravte, pokud to...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 10. 2010 14:25

    CITY (neregistrovaný)

    Re: Turnus.služby-opravdu nikdo?
    Prosím, aspoň mě opravte, pokud to mám špatně: služba připadne na So a NE, tedy normální pracovní den zamce - příplatky nenáleží? (vyčetla jsem www.personalni-poradna). Služba připadne rozvrhem na svátek, zamec dostane navíc příplatek za práci ve svátek průměrem nebo se domluví se zamtelem na NV s průměrným výdělkem? Ale tady se zase psalo, že by se měla i služba za So a Ne platit příplatkem. Fakt už jsem z toho mimo, moc se omlouvám, že otravuju, ale výplatní termín je v pátek a ještě musím výplaty dát ke kontrole zamteli, tak to trochu spěchá.

  • 6. 10. 2010 15:55

    Karl_von (neregistrovaný)

    Re: Turnus.služby-opravdu nikdo?
    Nevím, kde se mezi lidmi pořád bere informace, že příplatek za SO, Ne se dává jenom při nějaké mimořádné směně. Tento příplatek se dává, když zaměstnanec ten den pracuje. Tečka.
    Za svátek je přednostně čerpání NV, pokud se nedohodnou jinak, tedy příplatek.

  • 6. 10. 2010 19:40

    CITY (neregistrovaný)

    Re: Turnus.služby-opravdu nikdo?
    Děkuji. Moc se omlouvám, ale po přečtení diskuzí zde i na netu, jsem opravdu zmatená. Myslela jsem si, že mi to je jasné, ale jak jsme se v tom začala víc šťourat, tak jsem byla čím dál víc mimo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).