Re: MZDY V POHODĚ - průměry za státní sv
Našla jsem, zatrhla jsem, udělala mzdy znovu. Děkuji!!!
V případě zamt1 se mzda automaticky vypočítala, tak jak jsem spočítala ručně. V případě zamt 2 po mě PC požaduje "zadejte průměrný výdělek pro určení náhrad". Průměrný výdělek spočítám jako 20 000/168 hodin nebo 20 000/160?
Možná ještě doplňující dotaz. V příručkách Pohody jsem našla na str.255 a 270 několik informací ohledně měsíční mzdy. Nevím ajk mám chápat větu " U měsíční mzdy LZE určit zda neodpracované svátky přísluší náhrada či nikoliv". Je tedy placení svátků náhradou u měsíční mzdy povinností nebo ne?
Re: MZDY V POHODĚ - průměry za státní sv
Děkuji. Na problematiku jsem koukala, ale bohužel žádný jednoznačný názor.Četnejší skupina tedy obhajuje proplácení průměrem, na základě doporučení Úřadu práce, takže jsem se rozhodla také pro tuto variantu.
Prosím ještě o radu ohledně toho průměru za duben. V případě zamt2, který nastoupil 1.4.2011 po mě PC požaduje "zadejte průměrný výdělek pro určení náhrad". Průměrný výdělek spočítám jako 20 000/168 hodin (20+1) nebo 20 000/160?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.