Re: OT: bakalářské studium
Investice do vzdělání je lepší investicí, jak všechny investice do penzijních, životních a kdovíjakých "výhodných nabídek" :-).
Pokud současně s tím pracujete v oboru a můžete si spojit teorii s praxí, pak to stojí za to.
řekl bych, že to taky hodně bude záležet na Vás, jestli budete chtít znalosti získat, tak rozhodně studium je správnou cestou
Určitě to na škodu nebude ale neočekávejte že budete probírat nějaké mimořádná věci - tento obor je zaměřen pouze okrajově základní věci.
Nenechte se odradit, každý si ze studia vezme, co považuje za důležité. Samozřejmě teorie bez praxe je o ničem. Ale pokud si to budete umět propojita nebudete se "flákat", tak to okrajové nebude.
Taky jsem se chtěla dát na nějaké dálkové studium. Mrkla jsem na přijímačky z matiky a ani ťuk, maturovala jsem před skoro 10 lety
Tak snad jste na tom líp než já, mně matika nešla ani na střední a co jsem věděla, už v hlavě stejně nemám. Výšek bez přijímaček je asi minimum a to ještě na pro mě nezajímavé obory a za soukromou platit nechci.