Re: Potvrzení o zdanit.příjmech a vratka
Děkuji, volala jsem totiž účetní, ale nedomluvila jsem se s ní, pořád opakovala, že JIM ŘEKLI, že když proběhne sapem, bude potrzení tak vypadat a navíc - NIKDO S TÍM NEMĚL PROBLÉM, AŽ VY ...! Přišlo mi, že je to typ člověka, který dělá to, co mu řeknou a nemá snahu ani vůli něco měnit. PZP jsem tedy vzala tak, jak mi dali, nechci z-ce poškozovat - budu při případné kontrole trvat na tom, že je uvedeno - zúčtováno a podepsal v lednu. Co jiného, když minulá účetní si za tím stojí, protože jim řekli ! :) Potvrzení od nich mám víc, protože jejich firma končila, tak doufám, že to ustojím. děkuji za reakci a přeji pěkný den.
Re: Potvrzení o zdanit.příjmech a vratka
Pokud všechna ta potvrzení jsou takhle zkopaná, tak byste měla stát za svým a docílit toho, aby je předělala. Správně byste za ní měla poslat všechny zaměstnance, kteří potvrzení mají špatně.
Nevěřím tomu, že tohle u FÚ ustojíte, budete s tím mít jenom problémy (koneckonců, jak můžete vědět, že neměli třeba v březnu nějaké doplatky ke mzdě, které by jim danili zálohovou daní). Pokud by ta účetní nechtěla ta potvrzení předělat, obrátila bych se na jejího nadřízeného (nebo bych jí tím pohrozila), osobně si myslím, že ona udělala chybu, že u těch zaměstnanců zaškrtla, že podepsali prohlášení i na únor a březen, přestože to nebyla pravda.
Držím palce,ať se vám podaří nad takovouhle lidskou blbostí vyhrát.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.