Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu Exekuce od xx - Re: Exekuce Já bych pstupovala takhle:přerušila bych 1.exekuci, splácela...

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 11. 2012 14:53

    xx (neregistrovaný)

    Re: Exekuce
    Já bych pstupovala takhle:
    přerušila bych 1.exekuci, splácela jako první zdravotní pojišťovnu, na FÚ bych dala vědět, že jsou druzí v pořadí ve splácení přednostních exekucích, stejně tak druhým dvěma nepřednostním věřitelům, že se jejich splátky posunou.

  • 2. 11. 2012 15:32

    M. (neregistrovaný)

    Re: Exekuce
    A proč máme 1/3 přednostní a nepřednostní? Není možné 1/3 určenou na přednostní srážet pro přednostní a 2 1/3 určenou pro nepřednostní pokračovat ve srážení té nepřednostní? Ráda se dozvím něco nového,toto jsem ještě neřešila pouze nepřednostní.

  • 2. 11. 2012 15:56

    Kara (neregistrovaný)

    Re: Exekuce
    Jak píše Karoka: stále budete srážet 1. třetinu pro telefon a k tomu už měla být sražena 2. třetina + případná částka zabavitelnou bez omezení pro OZP. Až dosrážíte exekuci pro telefon, začnete 1. třetinu srážet pro MHD. Až dosrážíte i pro MHD, ale ještě nebudou u konce srážky pro OZP, budete obě třetiny plus částku zabavitelnou bez omezení srážet pro OZP. Jestliže ještě nebude dosráženo pro některou z nepřednostních exekucí, ale bude už dosráženo pro OZP, budete stále 1. třetinu srážet pro nepřednostní a 2. třetinu + částku nad budete srážet pro FÚ.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).