Re: Daňový bonus - 34,- Kč
Ano, vím že se nevyplácí. Ale po odečtení daně a daňového bonusu mi vzhikla částka 34,- Kč. To již nebylo vyplaceno z vlastních zdrojů a tím mi vznikla pohlédávka vůči FÚ. No a právě, že to nemohu uplatnit na FÚ, protože je částka nižší nežli 50,- Kč, tak to musím nějak zlikvidovat Interním dokladem. Nevím právě jak. Díky Lenka.
A nebylo by jednodušší opravit mzdu (bonus 0) a vložit do pokladny 34 Kč než se s tím takhle trápit? Stejně byste musela "opravu" daně provést příští měsíc. Teoreticky můžete požádat o vrácení částky daného pracovníka, ale on nemůže za to, že to Váš program nehlídá. Podívejte se do nastavení pro daně.
Dobrý den, já už tedy nevím co s tím. Nejedná se o jednoho pracovníka, ale jde o součet tří pracovníků a žádný se nedostane pod 50,- Kč. Celkem jsem vyplatila na dani 6.510,- z toho byl 6.544,- Kč daňový bonus (částky 3.538,-,1.889, 1.117,-). To jsem vyplatila. Ale ten rozdíl 34,- Kč mezi daní a daňovým bonusem je právě těch 34,- Kč co nad 50,- Kč doplácí FÚ. Tak právě nevím jestli vytvořenou pohledávku 34,- Kč vůči FÚ, nějak proúčtovat interním dokladem a jak. Děkuji moc. Lenka.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.