Vlákno názorů k dotazu Rušení denního klidu od LidkaP - Re: Rušení denního klidu - soused Vás svých chováním...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2012 12:58

LidkaP (neregistrovaný)

Re: Rušení denního klidu
    - soused Vás svých chováním obtěžuje atd.
    Taky máme takové sousedy - skoro důchodce a úplně vše jim vadí
    - tedy naše rodina, takže pořád stížnosti, policie a paní pořád vykřikuje,
    že jsme k...y atd.už to trvá 5 let - nás to obtěžuje, ale oni v tom mají svého koníčka...........takže pevné nervy

• 27. 11. 2012 13:50

M. (neregistrovaný)

Ono ale z druhé strany, někdy chování našich sousedů je velmi zarážející, já mám souseda s trombonem a nejraději p.důchodce cvičí v so-ne odpoledne,já jsem pracující, sousedka-důchodkyně zcela pravidelně v so-ne tříská do masa od 6.00 hod.ráno,kdy třeba já ještě pracující si chci pospat, ale držíme se tak nějak v mezích, i u nás je občas s vnučkou veselo, to musí člověk prostě v tomto sousedském soužití nějak skousnout. Ještě si nestěžujeme na úřadech, tak to jde. Jsou lidé, kteří stížnostma žijí.

• 27. 11. 2012 16:20

pája

>>Doporučuji si napsat stížnost na přestupkovou komisi

a na koho, na sebe? Máme takovou rodinu vedle za stěnou a to je tedy někdy pošušňáníčko, mlátím na ně dvakrát denně,
    klacky na chodbě přede dveřmi,bordel na rohožce-mé, od jejich bonbonů atdatd, chápu, že s dětmi je problém, obzvláště, když jsou víc aktivní, ale bohužel, nikdo nemá víc práv ani povinností, než ten druhý soused, takže je to složité, ale budete muset nějak děti klidnit

>- soused Vás svých chováním obtěžuje atd.
    >Taky máme takové sousedy - skoro důchodce a úplně vše
    >jim vadí
    >- tedy naše rodina, takže pořád stížnosti, policie a
    >paní pořád vykřikuje,
    >že jsme k...y atd.už to trvá 5 let - nás to obtěžuje,
    >ale oni v tom mají svého koníčka...........takže pevné
    >nervy

• 28. 11. 2012 3:17

Luci1981 (neregistrovaný)

Klidnit, myslíte že jim neříkám 150x denně zavírejte ty dveře tišeji? Nedupejte, neběhejte, neházejte tím míčem....vždyť u nás je řevu jak .... ono víte víc se dělat prostě nedá. Opravdu nedá...lékařskou péči má zajištěnou, léky bere a nic jiného než napomínání nejde dělat. Nebo je mám přivázat s roubíkem v puse? Či je dát do psychiatrické ambulance? Rozumíte co tím myslím? Naše děti nehází papírky na sousedovu rohožku, ani klacky bydlíme sami v přízemí. Jedá se o sousedy nad námi, nikoliv pod námi, kde by to mělo být více slyšet..
    nebo pokoj sousedící s jejich bytem, ne jedná se o rodinu bydlící nad námi...stejný problém řešili s nájemníky nad nimi, které dohnali až k soudu, který prohráli a pak dali pokoj.
    Prostě jsem unavená jak musím chodit doma po špičkách, když vytírám a dotknu se sporáku, tak hned dupou, manžel když přijde z práce a sprchuje se tak nám to vyčtou. Vadí jim prostě jakýkoliv hluk, klepání řízků - jak dlouho trvá ženské naklepat 7 řízků? 2 minuty? Jde prostě o zálibu deptat v každém slova smyslu. Jediný problém který tu byl je v tom že byt před tím obýval důchodce, takže byli na klid zvyklí....naše děti jsou divoké to ano, ale neničí majetek na chodbě ani společné prostory a nedělají bordel ba naopak. V zimě berou lopatku a smeták a uklízejí sníh ze schodů....nebo zametají společné prostory, pomáhají nosit vodu při vytírání, ale dělají při tom hluk. Prostě to berou jako hru jako zábavu....nevím jak jinak je uklidnovat. Nic jiného než Rohypnol asi neexituje nebo připoutání na lůžků ale to mi promiňte to zdovolením odmítám....

• 6. 5. 2019 8:23

Hanka (neregistrovaný)

Pani Luci a co takhle si tech sousedu mene vsimat? Jejich reakci. Dite je proste hyperaktivni a pokud jsou deti,tak byvaji slyset. Horsi by treba bylo, pokud by sousedi delali napr. hlasite mejdany atd...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).