Re: ŠPATNÁ č. účtů pro odvod daní v r. 2
Minulý týden v té tabulce zapomněli kolonku daně zvláštní sazbou. V pondělí nebo úterý už tam ty kolonky dodali, ale za lomítkem kód banky bylo 0711 místo 0710. Včera už to bylo opravené. Viděla jsem to na vlastní oči, mluvila jsem i s FÚ, paní z FÚ přitakala mému smýšlení o celé té kašpařině. Ale jinak číslo účtu (pro JM kraj) zůstalo stejné, v tom změna není.
Pěkné :)
Byla jsem na školení 18.12., školitelka paní Procházková z FÚ nám řekla, že nemáme mít strach, že i když pošleme na starý účet, že banka to automaticky překlopí, že ta čísla budou nějakou dobu ještě fungovat souběžně. O dva dny později byla na školení kolegymě, tam ale hřímal školitel pan Kyttler (nevím, jak se přesně píše), že bez-pod-mi-neč-ně se MUSÍ již v lednu posílat na nové účty, že staré budou k 1.1. zrušeny.
PS: myslím si, že Kyttler to někdy fakt moc hrotí.
Na stránkách mfcr jsem to viděla na vlastní oči (a nejen já) tak, jak to píšu. Tu tabulku, kde nejprve chyběly sloupce se srážkovou daní, mám i uloženou. Pak se tam objevily, ale s kódem 0711, zíralo nás na to víc. A pak to teprve opravili na 0710. Mé čestné slovo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.