Re: EPO - heslo
Zrovna celý tento týden se potýkám s elektr. podpisem. Na poště jsem byla 3x vždy něco špatně. A to jsem si musela pozvat IT technika i ten asi nebyl pořádně jist, že to máme správně. V pondělí jedu na OSSZ, protože sama nejsem schopna si to udělat elektronicky. Ztracený celý týden a ještě nevím jestli to bude fungovat.
Jde o to, že při žádosti o certifikát je nutné současně požádat o to, aby do certifikátu byl vložen právě ten IKMPSV. Jde o součást nepovinnou ale komunikace s FÚ bez tohoto identifikačního kódu nepracuje. Je nutné navštívit znovu vystavitele certifikátu a požádat ho o vygenerování nového.
viz http://adisspr.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_pub/auth/podminky.faces část "Podmínky"
Díky všem moc moc za pomoc. po ránu jsem se ptala pracovnice našeho FÚ, zda netuší, v čem je problém. Netušila :-))
Ještě jednou moc děkuju. Moc mne mrzí, že v poslední době se pouze ptám na řešení svých problémů, ale už si vůbec netroufám nikomu zde na fóru poradit.
Takže už řeším s naší poštou.Snad se dovím víc, zatím mne pracovník přesvědčuje, že na OTE budu mít jiný klíč, na FÚ zase jiný. Zdá se mi to krapet na hlavu (na OTE je to Komerční osobní certifikát, takže v tom taky možná bude nějaký problém).Až se problém vyřeší, ozvu se.
Lítám od jednoho problému k druhému, ale snad bude líp. Ještě jednou DÍKY VŠEM.
Problém je opravdu v Komerčním osobním certifikátu, který si FO musela pořídit kvůli obchodování s elektřinou z MVE pro komunikaci s OTE.cz.
Dle sdělení z mfcr nelze tento certifikát v aplikacích Daňového portálu použít.
A navíc ho dle sdělení naší pošty nelze rozšířit pro použití na FU, OSSZ atd.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.