Re: Ukončení RD a dovolená
Jestliže zaměstnankyně nastoupila v červenci a do konce roku 2012 odpracovala alespoň 60 dnů, tak ji náleží roční výše dovolené stanovené v organizaci, kterou ji pokrátíte o neodpracované dny. Za prvních 100 neodpracovaných o 1/12 a potom za každých další 21 neodpracovaných dnů také o 1/12. Jestliže nastoupila 1.7.2012, tak v roce 2012, za předpokladu, že všechny ostatní dny do konce roku odpracovala,nedopracovala 130 směn To znamená, že bude mít roční nárok pokrácen o 2/12.Pokud má ještě od července do konce roku další neodpracované dny, tak bude výpočet jiný.
Re: Ukončení RD a dovolená
Nastoupila 23.7.2012, dostala nárok na 19 dní, kráceno 6 dnů. Vybrala 13,5 dne, ostatní odpracovala. Dělám ISP a píše mi chybu 134 neodpracovaná doba s náhradou platu celkem a 135 neodprac. doba - dovolená. Proto jsem znejistěla, jestli mám u ní dobře dovolenou. Můžete mi napsat podle jakého paragrafu se určuje krácení dovolené? Děkuji za odpovědi
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.