Vlákno názorů k dotazu OT: Totálně zblblá účetní ;-) od Pavel Jirsa - Re: OT: Totálně zblblá účetní ;-) Evo,měla byste si...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 1. 2013 14:50

Pavel Jirsa (neregistrovaný)

Re: OT: Totálně zblblá účetní ;-)
    Evo,

měla byste si zapamatovat toto lednové zpracování účta jako vysoce pohodové, neboť:

1) cca od 2/2013 naběhne sledování nespolehlivých osob

2) od 3/2013 vznikne povinnost sledovat, zda se platí na účty, které byly zveřejněny na netu

3) od 4/2013 se formuláře na nemocenské budou muset podávat pouze elektronicky

4) od 1/2014 nabývá účinnost Nový ObčZ

5) ke stejnému datu se mění stovky předpisů a začnou platit desítky úplně nových předpisů

6) od 1/2014 nabývá účinnost Zákon o korporacích

7) od 1/2015 (možná již od 1/2014) nabývá účinnost JIM

Myslím, že v lednu 2014 budete s nostalgií vzpomínat, jak krásně bylo před rokem!

Hezký den!

• 22. 1. 2013 15:23

vladík (neregistrovaný)

Pavle,
    máte naprostou pravdu, takže si to užijme, klienty chvalme a buďme rádi, že nejsme nezaměstnaní /é, vím o tom své, můj manžel je už rok nezaměstnaný a je to ing.strojař a IT, ale bohužel, je mu už více než ...sát, takže ho všude slušně posílají do .... a OSVČ ( jako já už přes 20 let ) být nechce

• 22. 1. 2013 19:51

v.e.n.d.y.

Jak já Vám rozumím, je mi taky přes ...sát a přes mé zkušenosti práci najít nemohu. Do důchodu čím dál dále a psychika tedy nic moc. Važte si práce......

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).