Re: OT:kontrola z OSSZ - už zase?
Děkuji za názory o:)) už jsem trochu vychladla, jdu tedy tisknout. Volala jsem na OSSZ, bohužel chtějí tištěnou formu , takže to akorát skončí zase tím, že paní mi řekne, ať jí to příště vytisknu po zaměstnancích a příště zase po skupině, jak to bylo minule ach jo. hezký den všem
Kontroly řeším zaslání podkladů mejlem, zejména tam, kde mají minimum zaměstnanců. Mám klienty z různých okresů a dokonce i krajů, bych se musela zbláznit, kdybych musela na kontroly jezdit. Stejně to řeším i s VZP. A úplně bez problémů se dá s kontrolními odděleními domluvit, zatím jsem s takto provedenými kontrolami neměla problém. A hlavně, ušetří mi to čas
Jen mne zarazilo, že paní trvá na tom, že chce vše písemně. Např. stejnopisy ELDP musím doložit - vždyť je tam mají a kontrolují je při přijetí?A četla jsem tady na BC, že se už také budou posílat elektronicky. Je tam nějaká nová pracovnice, tak uvidíme. Nedovedu si představit, že by takto kontroloval dookola třeba FÚ..... Hezký večer
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.