Re: silniční daň - přerušení podnikání
no to jsem tady už párkrát řešila a všichni jsou vašeho názoru krom našeho danaře. zaplatila jsem take jen do března, pak stálo v bazaru. ale danař mi okamžite odepsal, že musím doplatit, tak jsme platili, šéf chce držet danařovo rozhodnutí. A ted to počítám a přijde mi už ulítlé platit i za červen i když jsme vystavili fakturu, ale kupní smlouva byla podepsaná k 30/5/2012. ten přepis už nikdo neví kdy proběhl,ale do 10ti dnů se určite stihlo... a ted řeším zda zaplatit i ten červen nebo ne. Danaře máme domluveného až později, ted mi nepomůže.... jedná se o 150 kc, nic zásadního, ale...
Re: silniční daň - přerušení podnikání
Ti daňaři jsou zkrátka neomylní, ale oni to neplatí. Vím, že 150,-- neřešíte, ale z principu, za co si bere ten daňař peníze, když takové triviálnosti není schopen řešit. Chová se jako pan "opatrný", však z jeho kapsy to nejde. Nevím, jestli bych se s takovým nerozešla. I když i já mám takovou zkušenost, že jsem z firmy odešla já, jeho si tam nechali asi 2 roky, pak došlo na moje slova. Ale hlavně zdraví, že.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.