Re: pracoval v pracovní neschopnosti
Bylo potřeba vydat zakázku, tak se dohodl s nařízeným, že nám příjde pomoct. Mě nic neřekli a já teď tady na to koukám a nevím co stím. Zjistila jsem, že za leden tu mám dokonce dva :-(. Jeden neměl vycházky vůbec, druhý to stihl v rámci vycházek.
Teď se hájí, že to byla jejich dobrá vůle a ptají se jak to zaplatíme. No co s nima..? Děkuji
Zpracujte to normálně jako neschopnost, jako že v práci vůbec nebyli. A za tu práci bych jim dala odměnu, ale ne oficiálně za tu práci při nemoci, ale jako odměnu za nějaké předešlé období, když ještě nemarodili.
Já, kdybych měla v době výplat neschopenku a mohla chodit, tak ty mzdy taky musím udělat, takže bych zajela do práce a spoléhala na to, že mě zrovna v tu dobu nebude nikdo ze sociálky kontrolovat.
No mě také, ale jen v době vycházek, marodila jsem po x letecha a kontrolu jsem měla několikrát, dokonce v době vycházek a taky v době, kdy jsem byla už 14 dní zase uschopněná. Takže já bych si to nedovolila mimo vycházky, zaměstnavatel potom od toho dá ruce pryč a ani kdyby sociálce vysvětlil, že vás nutně potřeboval, tak to nemá na nic vliv. Nekompromisně vám seberou nem. dávky a dají i pokutu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.